Litt skip i sommerstormen på Nordmørskysten. Bare større skip eller havgående båter var å se i dag.
jhaug 8
" Gularøy" fra Averøy stampet seg hjem i løpet av kvelden. Dårlig seifiske eller hva det nå enn er akkurat i dag.  Her utafor Røeggen. ( Foto: Boa/ BN)
haug 2

En hank med fiskebåter fra Bømlo bvar mandag på vei Nordover for å fiske sild og makrell. Hovedbåten er M/S Siver Bay (LIHW), H-95-B, 23,4 x 6,6 m., bygget ved Kystvågen Slip og Båtbyggeri i 1968. Den har tidligere hver registrert i Sverige. Rederiet er Eivind Waage A/S i Foldrøy.
Det var totalt 6 store og små båter i følget, 3 båter som hadde nøter ombord, 2 av de mindrebåtene var også utstyrt som “Lysbåter”. Det ble i fjord åpnet for bruk av lysbåter i fiske, noe som tidligere ikke var tillatt her omkring. De hadde også avstandstenger for sette notsteng med levende fangst. (tekst/foto Håkon Bloch)
haug 1
Tråleren " Molnes" gikk sørover i løpet av tirsdag. / Foto: Boa/BN)
haug 3
VCSL "Trimnes" skulle til Elnesvågen og Hustadmarmor. ( Foto: Boa/BN)
haug 6
'D/V Emilie, (LG2871), 14,7 x 4,7 x 0,7 m., bygget ved Alimina Varvet OY, Karleby, Finnland i 1986. Rederiet er G. Øye A/S på Skåla, et dykkerfirma/undervansentrepenør som har flere båter og utstyr i tjeneste blandt annet M/S Anne Merete, M/S Cecilie II, trykkammer, Rescuebåt, ROV og mye annet til undervannsarbeid. (tekst/foto Håkon Bloch)
haug 4
" Liaholm" hjemmehørende på Langøya i Averøy fikk også vasket seg på tur heim i dag. (Foto: Boa/BN)