I dag har det vært samling for de som opp gjennom tidene har bodd på Parkhaugen og strøket rundt. Og der kom det mange personer. De var samlet i det de kalt “Parkhaugtreffet”, med ¨tilrettelagt \ dagsprogram pluss sosialsamling i Kunstforeningen på kvelden.
pa 1
De fleste offentlige: Politi, brann og park var representert, hvor politiet som var nabo med gjengen ikke hadde flere saker på dem, Parksjefen ga tilladelse til å gå på på plenene (noe som Kristoffersen ikke tillot) og Brannetaten hadde nå et godt forhold til gjengen .( Foto: Håkon Bloch)
pa 2
Siden de ikke fikk tenne bål, ble det av Thommas Thommasen sunget en bålsang, “Jeg er kommunens pyroman”. (Foto: H. Bloch)
pa 4
Rundt 40-50 møtte opp på arrangementet. Den siste brannen i Parkhaugens eneste bunker er offisielt slukket.   Brannmuseet kom også hit  med  en gammel 1955 Ford  for å markere. ( Foto: Håkon Bloch)
pa 3
Det ble plantet en “Vennetre” (Kirsbær) ved Breinlunden. Plata har Jørgen Strand ordnet med fra der han jobber i steinindustrien i Eide. ( Foto: Håkon Bloch)

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her