I dag var siste dag med salg på restvarelageret på Bua på Kårvåg. Det har vært et kjent og kjært innslag  og treffsted i bygda i  alle år. Alle synes det er 2 fær gale" at Bua forvinner. Her noen små inntrykk siste år.
ovber
Siste dagen på Bua  på Kårvåg, Butikken er nå tømt stort sett. Post og tipping fortsetter til 23. juni. 

34 a
Aksel Bae ble den nest siste kunden til Kirsti Flatset som hadde siste vakt. ( BN/ Magnar Heggeset)

34 b

Tommy Stormo fikk æren og være den siste kunden til Kirsti Flatset. ( BN/ Magnar Heggeset)
over stengt
Klokken 23 den 31. mai ble dørene stengt av KIrsti fra Bådalen. (Foto: BN/ Magnar Heggeset)
over 11
Fyrvekerisalg var det også ved nyttår. Peder Søbstad handler krut me nå Kristina Kippernes. ( Arkiv BN)
over 13

31. mai 2011: Bjørn Ove Angvik med de siste Korni pakkene av den gode gamle sorten hamstret på Coop Prix Kårvåg av Ann Karin Kornstad. ( Foto: Privat)
over 15
Ukjent bygdas dame på handletur på Bua. Som var Signe Miklklelsen, skriver Janne  Mikkeslen til oss 9. januar 2019. Bestemoren døde i desember 2018 forteller hun.
over 17
2012: På Kårvåg var det stor stas og graut som betjeningen hadde laget. F.v Marit Lysø, Kåre Hjertvik, John Harry Karlsen og ved grautgrytene butikksjef Ellinor Myrvang.
over 18
Arne Vikene var rundt omkring på butikkene i 2012  med  historielagsbøker  Her på Coop Prix på Kårvåg som blandt andre skal selge boka til historielaget. I kassen er Lydia Farstad.
over 21
2013 ; Storparten av karrain som er her hver dag. F.v. Idar Utheim, Eivind Storvik, Kåre Hjertvik, Anders Vebenstad og Ola Utheim. Bygdekultur på sitt beste. Sildekontoret ble gjengen kalt. (BN arkiv)
over 19
S laget senere Prix Kårvåg. Bilde fra 1973. (Foto: Ukjent)