Til den som ikke har vært på Kvernberget flyplass på en stund, så ta en tur der før du drar med noe bil der. For nå er det et veldig parkeringssystem og skilting der som tar knekken på hvem som helst. Glem alt slik du oppfattet før i tiden. Nå er det billettløst parkerings samfunn for kjøretøyer,  men er det det ??? Vi har fått mange henvendelser om dette fra folk som har fått overraskelser.
mafi 1
Alle skilt på biler blir fotografert når du svinger inn ved terminalen på Kvernberget., og du kan stå her på parkeringsplassene i 10 minutter. Hvorfor sike voldsommer regninger får vi fra flere. Og, hvis flyet du skal hente folk på er forsinket, vil en liten svipptur utoover Pilotveien bety enda en fotografering. Noen sier de har fått regnmiong når de har vært innom her i 3 minutter for å hente en venn som stor der. Hvis du kjører med noen varer til Helikopterbasen og blir der i 11 minutter, blir man da fotografert og får regning for parkering ?Spørsmålene er mange. 
mafi 2
Skiltet her: Er det for innkjøring til parkeringsplassen eller rett fram. En litt diffus plassering. Hvis det ikke er lov å kjøre inn forbi skuret, hvorfor er det da et varsel om gangfelt her ?
mafi 3
Billettløs parkering ? Det er en automat her sett i de flestes øyne. Man bør kanskje  helst ta med familien og se og lære dette skilt-regimet før man drister seg hit. I det minste lese det med små skrift. Eller Molde for den saks skyld. KSU.NO

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her