Nå blir det slutt på å kaste ølbokser ut gjennom vinduene. Fra 15. april blir det saftige bøter om man blir tatt. Norges bondelag har fått medhold da 200 kyr døde av aluminiumsbokser i fóret i fjor. Får kua brusboks i magen så dør den. Kua blør innvendig å får en smertefull død. Å til de som kaster bokser i naturen, prøv å kutt den opp å bland den i fredagstacoen først, skriver NBL medlemsblad. I tillegg til bøter må man levere inn akkurat samme antall pant som man vil kjøpe ny vare. Friske takter av Odelstinget, men vi vil vel bli vant med det. 
pant 1
Dette kan bli en kostbar affære fra 15. april. For myndighetene blir det vel også litt kostbart, men man slipper kanskje at bufé dør av knuste alubokser i høyballene. 
pant 2
Dette vil myndighetene ( Landbruksministeren) til livs. Det flyter av slike i slåttamarka langs veiene. Altfor mange kyr dør av aluminiumsbokser. 
pant 3
Her kommer problemet for  mange kanskje. Man MÅ  levere inn like antall bokser hvis man skal ha ny vare. For bøndene som sliter er det rette veien å gå skriver Bondebladet  
 Typisk eksempel her

 

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her