Det er ubønnhørlig slutt ed Myra-båter her i Kristiansund. Men en skribent skriver nordpå :

Jeg heter Ragnar Westerhus, og driver WESTRON R.Westerhus Elektronikk og Marine i Namdalseid i NordTrøndelag. Høsten 2002 kom jeg i kontakt med Eivind Kulø i Kristiansund angående søk etter brukte produksjonsformer til en båt på ca. 27 – 28 fot. 

Til min forbauselse viser det seg at formene til Myra 850CC og Myra 27 sjark er ledige og til salgs. Beslutningen om å gå for å investere i disse formene ble tatt, og de befinner seg nå hos FOLLA BOAT i Flatanger som skal stå for støpearbeidene. Det er snakk om en skrogform og overbyggsformer til både 27 Sjark og 850 CC. Vi er i disse dager i gang med å produsere bygg nr.1 av 850CC. Et spennende prosjekt for en liten bedrift. 

I første omgang er det snakk om halvfabrikat i forskjellige stadier, og det blir i disse dager innhentet tilbud på innredningspakke. Der er til stadighet folk innom for å se på formene og prosjektet, og nikker gjenkjennende på hodet nå de ser at det er Myra-båter det er snakk om. Myra er et meget kjent navn på kysten. 
folla 27
Hyggelig å se igjen Myra 27 sjark. Rekka er forhøyd kan man se. Om den er i produksjon er ikke kjent, men skrogforma er hos Folla Boat i Flatanger i Trøndelag. (Foto: Bedriften) LITT OM MYRA BÅTER

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her