Da har Aasen Maskin fra Tustna begynt med planering på Kranaskjæret i Vågen for å gjøre klart for betongfundameneter som hører med i utbyggingen. Mange er spente hvordan dette skjæret skal forvandles til noe brukbart for alle og enhver her i byen og besøkende selvsagt.
graver 1*
Her fra Kranaskjæret og Vågen i dag. Til sommeren  skulle det være helt forandret her. I bakgrunnen ferga "Tingvoll" som  fikk motortrøbbel i storm 7. jan. ( Foto: Håkon Bloch)
graver 2
Var på prøvetur : M/F Tingvoll, 64,9 x 11,1 x 4 m., rederiet er Fjord 1 MRF. Bygget ved Haugesund Slip A/S (konkurs i 1983) i 1972, har en kapasitet på 50 personbiler / 195 passajerer. Går vanligvis i ruten Sølsnes – Åfarnes. Den vikarierte i ruten Sandvika – Edøy da den fikk motorhavari 7. januar. Har siden ligget til reperasjon hos Kristiansund Mekaniske Verksted (Mollan). Har nå gått prøvetur til Halsafjorden hvor den blandt annet gikk til kai både på Halsa og Kanestrøm. På vei til byen prøvde den seg også til kai i Seivika. En tur til kai på Storkaia før den gikk tilbake til KMV. Da er den vel tilbake i rute en eller annen plassen snart, for M/F Edøyfjord er tilbake i ruten Edøy – Sandvika. (tekst/foto Håkon Bloch)

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her