Det kan bli slutt på at posten kommer alle hverdager. Nå foreslår Samferdselsdepartementet  å redusere utdelingen av post til annenhver dag. Årsaken er raskt fallende postvolum, og dermed stigende kostnader ved å opprettholde dagens utdelingsfrekvens på fem dager i uka.Et grovt regnestykke tilsier at så mange som 2500 årsverk kan bli overflødige om man ender på annenhver dag, og at det kan utgjøre så mange som 3000 ansatte.

– Dette kommer av digitaliseringen av samfunnet, og at kundene sender færre brev. Å kjempe i mot denne utviklingen, er ikke en kamp vi kan vinne står å¨lese i blader fra Fagbevegelsen. 
flaske 1

Denne erstattet i 2012 en bil, . Petter Gjersvold kom med denne stillegående elvogna ved Allanengen den gang  Kjekke greier mente han. "Bolle " Johnsen(t.h) var bortom og spurte om det var noe post til han . Nå kan det bli postombæring annenhver dag og ikke lørdager som er innført. ( Arkiv BN)
fløaske to
Flaskepost er vel dårlig løsning ? Også post, men der en Tonje skriver at svaret ikke må sendes med flaskepost !!! ( Send tilbake men ikke skriv flaskepost) 

 

is det blir for iller er 

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her