Innlegg til BN kopiert fra eposten:
Hei ønsker at dere tipser rette etaten om ein fotgjengerovergang i byn,den som går over mellom gamlemega butikken og helsehuset over til ein frisørsalong på andre siden. Den ligger helt inntil svingen ned til nav kontoret hurtigbåt kaia. Her skulle jeg krysse gaten en ettermiddag for en tid tilbake.Det kom ein sort bil med ungdommer fra kaia og ein bil fra hans høyre side, Jeg er heldigvis en av dem få som står stille til jeg er sikker på at det er trygt og gå,men sjaføren som kom fra kaia var veldig opptatt at den andre bilen stoppet ,vikeplikt så den bilen var ikke langt unna å ta meg med på lasset.

Den kom etter forholdene fort og hadde jeg ikke stått stille fordi jeg egetlig sjønte hva som ⯑kom,og tatt eit lite skritt til hadde det den dagen blitt utrykning Jeg jobber i Nordsjøen og vi blir hele tiden oppfordret å skrive,for å unngå noe som kan vere til skade på personell eller utysyr men også positive visst vi opplever noe som er positivt,jeg er ikke av dem flinkeste men skriver visst det er noe som oppleves bra eller skadelig,derfor velger jeg å skrive dette til dere,da jeg ikke ønsker dette skal skje andre.
kryss frisoer
Her det omtalte krysset i leserinnlegget. Kommer man ut her og skal innover Vågen kan det være vanskelig å følge med om bilen som kommer i Fosnagata virkelig stopper. Da er man plutselig i gangfeltet. ( BN arkiv)