Fra de som har stått på i søppelaksjonen i fjærene kommer : "Vik til vik-Averøy " har nå hold på siden februar og fylt container nr 4 og skal fylle nr 5 til helga da vi fikk tak i ny container fra Averøy kommune. De har vært vel villig med å få containere ut så vi får plast søppelet i.
Vet ikke hvor mange kubikk/tonn vi har samlet men det har jaggu blitt en del .Vi skal i løpet av helga få tatt å ryddet i vika på Kråknakken der ligger det masse enda som ikke er tatt.
vik 1
Her er et av oppsamlingsstedene. På Røeggen vest for Sveggesundet. De som har holdt på i allslags vær har gjort en stor innsats mot forsøplingen her ute. ( Foto: Aksjonsgruppa)
vik 2
Svære mengder har blitt samlet sammen. ( Foto: Privat)
vik 3

Fra fjæra innenfor Skåråhammeren nordvest for Sveggesundet. ( Foto: Privat)
vik 4

Fra ryddeaksjonen ute ved Ramsøya/ Kjønnøya. ( Foto: Privat)
vik 5
Leif Andersen har stått på og fått med folk . Søppelet må bringes med båt inn til konteinerne. ( Foto: Privat)
vik 6
Det har vært all slags vær under aksjonene. Fra snøkave til styrtregn. Her er det pause som må være på Kjønnøya. ( Foto: Privat)
kallestad

Lerøy hjalp til fredag og tok med 12 Storsekker med søppel fra indre Seivågen. ( Foto: Leif Andersen)
vik 8

Denne fjæra i indre Seivågen er vanskelig tilgjengelig og inneholder 1 meter med plast nedover i jorda her. Denne skal aksjonskomiteen gyve løs på i helga, sier Leif Andersen til Brunsvikanet. ( Foto: Arkiv BN)
vik 7
Her må være rekordfjæra i Kristiansund vest ved Svartholshammeren mot Bremsnesfjorden. Om det skal samles sammen her er ukjent. ( Arkiv BN)

 

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her