" Wherelse" heter en pen butikk som selger litt spesielle moteklær for damer i Brudesetgården i Elnesvågen. De har nylig flyttet dit fra et annet bygg i sentrum. -Her var det faktisk lastebilverksted med grav og oljelukt i veggene da vi hivde oss på prosjektet,- på sier butikkeier Else Stavik til Brunsvikanet. Og det ble da veldig bra. Ikke minst atmosfæren her; langt unna slik det var før med kjerringer med briller i snor som glante over brillekanten da noen kom. Bra jenter. Lykke til.
we1
Fra venstre eier Else Stavik og Lise Olsen i det totalt ombygde bilverkstedet. Åpnet gjorde de før helga. -Velkommen innom da,- ble det sagt.Stedet er like ved Esso stasjonen i Elnesvågen. ( Foto: B. O. Angvik)
we 2
Lisa Valderhaug fra Ålesund var akkurat innom med mange fine smakebiter da BN var innom. Her fantes mange klær som man ikke finner i andre butikker. Gjerne fra norske og svenske designere.  Hun reiser mellom Stavanger og Trondheim med å presentere nyheter i klær for damer i kvalitetsfronten. Turen videre ble Kyrksæterøra og Trondheim. ( Foto: B.O. Angvik)

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her