Har det vært brann ombord i hurtigruteskipet " Kong Harald" ved Agdenes i Trondheimsfjorden på reise til Kristiansund i dag? Dette fikk vi fra reisende ombord: 
Vi er på tur fra Bodø til Kr.sund med Kong Harald ,og det har vært brann eller tilløp til brann om bord. Like ved Agdenes stoppet maskinen og det meste av lys om bord forsvant.
Vi gikk ut bak på dekk og der var det slitne røykdykkere etter å ha vært i innsats. En hel tralle med nye håndslukkere ble tatt ned i skipet for kort tid siden. Nødgeneratoren er i drift og det går nå i 8 knop sørover mot Kr.sund. Informasjonen om bord består i PA meldinger om "tekniske problemer" og at skipet skal komme til Bergen i morgen.
 Som offshorearbeider i mange år undres jeg over lite eller manglende info. Det kom akkurat melding om at problemet er løst og at det blir ankomst 17.20 Kr.sund.
harald br
Skipet var nede i 3,1 knop ved Agdenes under aksjonen ombord. Intet er rapportert fra Hovedredningssentalen i Sør-Norge eller Politiets operasjonssentral i Sør-Trøndelag.(Arkivbilde)