torb 4

M/S Hosøybuen, H-55-L, fiskebåt fra Lindås ved Bergen som også har hvert nordafor å fisket makrell for levendesteng (det kan en se på avstansstenger på dekk) Foto: H. Bloch
torb 1
Denne ligger på KM (Mollan) med problemer med den ene fremdriftsmotoren.
M/F Edøyfjord, 66,4 x 14 x 3 m, Ro-Ro/Passenger ship (bilferge), hjemmehavn er Molde. Levert fra Fiskerstrand BLRT A/S til Fjord 1 MRF den 20. januar 2012. (døpt på Edøy). Skroget er bygget ved Western Baltija Shipbuilding i Klaipeda, Litauen. Fremdriftsmaskineri er 2 x CAT dieselmotorer hver på 745 kW (0,736 kW er en HK), hjelpemotorer/lysmotorer er 2 x CAT på hver 162 kW, maxfart er 14 knop. Den går vanligvis i ruten Edøy – Sandvika (Tustna). (tekst/foto Håkon Bloch)
torb 2
 
 Den kabincruiseren lå i dag ved gjestebrygga på Storkai, M/S Antares med hjemmehavn Oslo, det er en Chris Craft bygget i USA.( Foto: H. Bloch)
torb 3
 
M/S Evengutt, H-116-B, fiskebåt fra Bømlo som har hvert nordafor på makrellfiske hvor de satte fisken i steng for levende oppbevaring for så å bli hentet av båter beregnet for transport av konsummakrell.(Foto:Håkon Bloch)
torb 5
 
M/S Ny-Viking,  M-110-SM, Smølafisker som skal nordover på makrellfiske. (Håkon Bloch/ foto)
torb 6
Et slags marineligende fartøy kom inn i regnværet i dag. Ukjent type. ( Foto : Boa)
torb 7
"With Marine" er et av de største fartøyer innen transport av mat til oppdrettslaks. (Foto: B. O. Angvik)
torb 8
" Bulk Carrier" ved lykta på Engelen utafor Sveggesundet. ( Foto: B. O. Angvik)
torb 9
Den nye kraftpluggen til KB Dykk i Rørvik er det første av to multifunksjonsfartøy som Moen Marin på Kolvereid i løpet av få måneder leverer til en midtnorsk havbruksaktør i sterk utvikling.Her på tur sørover i Ramnfjorden. Grip fyr i bakgrunnen. ( Foto: B. O. Angvik)
torb 10
" Marmactan" torsdag skulle til Høgsetterminalen. ( Foto: Bjørn Ove Angvik)