I dag har det vært mannekengoppvisning på den flotte Riddersalen på Ergan Kystfort i Bud. Salen egner seg til slikt også,  og er i tillegg museum og kafé. 4 mannekenger sto fram med fine og stilfulle plagg i dag fra Atelier Irene Myrbostad og Livs Strikkemote fra dette distriktet. I tillegg var det brukskunst og foto utstilt samt kino for barna.
man 1
Fra mannekengoppvisningen. Edith Krohn viser fram et fint sett i Riddersalen. ( Foto: Bjørn O. Angvik)
man 7
Fra salen ved kystfortet i Bud. Her er det god utsikt utover havet. Motorer og fiskerihistorie samt oljehistorien er utstilt her. Bra opplegg. ( Foto: Bjørn Ove Angvik)
man 4

Riktig så stilige plagg var å beskue i dag. ( Foto: Bjørn Ove Angvik)

man 3
De som var med fra venstre. Anne Haltvik Kalvøy, Lilly Karin Årsbog, Edith Krohn, Eva Julia Krohn og to produsenter Liv Ranvik og Irene Myrbostad. ( Foto: Bjørn Ove Angvik)
man 8
Irene Myrbostad syr flotte kjoler og lager hatter . Hun har forsøkt å kontakte kunstforeningen i Kristiansund om et eller annet, men de har ikke svart i det hele tatt ( !). Noen må kjenne sin besøkelsestid og svare henne. ( Foto: Bjørn Ove Angvik)
man 9
Leder i Atlanterhavsveien Fotoklubb Anita Hector hadde med forstørrelser av fotografier som var til salgs. ( Foto: Bjørn Ove Angvik)
man 10
Tornes Keramikk og Tekstilverksted drives av Kari Selnes og Bjarne Nilsen . Veldig flotte ting. () Foto: Bjørn Ove Angvik)