Kristiansund kameraklubb  kan ønske alle velkommen til Nasjonal fotovandring 2015 den 12. september. 

Nasjonal Fotovandring arrangeres i 20 norske byer, Kristiansund er selvsagt en av dem. Bak arrangementet står Japan Photo, foto.no, Nasjonalbiblioteket og Preus museum som sammen med lokale kamera- og fotoklubber gjør dette til landets største organiserte fotoaktivitet.

Finn fram kameraet du har og møt opp i NLE-huset med dine mest kreative ideer. Dette blir en fin dag for ALLE som liker å fotografere, så ta med familie, venner og bekjente som har lyst til å ta bilder.
vandring bn
Dette motivet i Dalabrekka er forlengs borte, men der er fullt av motiver i byen for det da. ( 2003 BNn arkiv)


Årets tema er "Min lørdag" - dette har bred appell til de fleste! Kanskje du må planlegge og gjøre litt forarbeide tll dette, men det skal gå uten også! Alle har et forhold til lørdager! Kanskje du kjenner noen som skal gjløre noe spesielt denne dagen? Et bryllup? En fest eller er det et spesielt arrangement i byen? Det blir opp til den enkelte å forsøke å finne det beste motivet som beskriver lørdagen....

Hvis det er interesse for det vil vi ha tre grupper med veileder:

  • Gatefotografi i sentrum
  • Vågen/Mellemverftet
  • Sundbåten/Innlandet med Sjursvika og/eller Bautaen
Vi lager også en liten kafe på NLE huset med kaffe og kaker som kan kjøpes for en rimelige penge. Det skal også gis en innføring i bruk av kamera og orientering om konkurransen.

Det koster kr 100 å delta på fotovandringen - dette går i sin helhet til Kristiansund Kamera Klubb så dette er støtte til en "god sak"!

Møt opp da vel!   PROGRAM HER