Det er med stor glede vi nå kan informere om at Nordmørslista vil stille med en egen liste til fylkestingsvalget i Møre og Romsdal, høsten 2015.

 Nordmørslista er en partipolitisk uavhengig liste som ikke har tilhørighet hos noen bestemte politiske retninger,  og representantene står derfor fritt til å stemme for det man mener gavner Nordmøre best uten å måtte ta hensyn til politiske føringer fra etablerte partiers sentrale styrer.
Satsningsområder for Nordmørslista vil være; helse, samferdsel, trygge rammebetingelser for næringslivet, utdanning, og offentlige arbeidsplasser, samt andre viktige områder for Nordmøre som naturlig vil komme opp i løpet av perioden.
240


Nordmørslista vil fremme, og jobbe med, saker som er viktige for befolkning, næringsliv og kommuner på Nordmøre, for på den måten å være med på å sikre stabilitet, forutsigbarhet og vekst i samtlige kommuner på Nordmøre.

Nordmørslista består av engasjerte personer med et ønske om å bidra med sin tid og kompetanse for å jobbe til det beste for Nordmøre og befolkningen der.

 Nordmørslista skal representere hele Nordmøre, og ønsker derfor å ha representanter fra alle kommuner på Nordmøre. Allerede nå er de fleste kommuner representert, men vi vil fortsatt jobbe for å få enda flere representanter fra så mange kommuner som mulig.

 Nordmørslista går nå bredt ut og etterlyser personer som har et brennende ønske om at Nordmøre skal få en større innflytelse på sakene Fylkestinget avgjør. Personer både med og uten tidligere politisk erfaring er velkommen til å bidra til å få en slagkraftig og tydelig aktør på fylkestinget.

 Hvilke representanter som vil toppe Nordmørslista vil bli avgjort i løpet av relativt kort tid og vil bli offentliggjort så snart de siste nøkkelpersonene er på plass.

 Hvis det er ønskelig med mer informasjon, vennligst ta kontakt med;
Anne Grethe Holmen, mob. 92 68 59 38, epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Mette Belden, mob. 93 87 52 43, epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 Nordmørslista – Sammen for Nordmøre!
For Nordmørslista

Anne Grethe Holmen