Det er bedre tider for Gamle Kvernes Bygdemuseum. Folket stiller opp når det foregår ting, og innbyggere i Averøy og firma har stilt med økonomisk støtte.  Søndag var det museumsdag med mat og underholdning der det kom mange flere enn som var ventet.
bev 1

 

Averøy Rotary kom med sjekk på 10.000:- kroner i dag som en overraskelse, noe styreleder i museet Magma Bergem var meget glad for . Til høyre Jonny Fevåg i Rotaryavdelingen i Averøy. ( Foto: Bjørn Ove Angvik)

Ellers har Indre Vel gitt 2500,- kroner, Bådalen Helselag 5000,- , Averøy Fiskarlag 3000,- samt 30.000, i fra private og firma i Averøy. Bud & Hustad har gitt lovnad på 10.000,- Averøy Regnskapslag gjør gratis arbeid tilsvarende 8000,-.
bev 2
Allerede klokken 14 var det stor tilstrømming til dagen på museeet. ( Foto: Bjørn Ove Angvik)
bev 3
Eistein Bæverfjord viste fram egenprodusert film om hersjing slik det ble gjennomført før silo ble vanlig på bygdene. En dyktig mann på 75 som startet foredraget med .." Vi smær åt, og starte no". ( Foto: Bjørn Ove Angvik)
bev 4
Panikkåresalg undr tilsteliningen der ordfører Ann-Kristin Sørvik klarte å såvidt å skaffe seg noen årer. ( Foto: Bjørn Ove Angvik)
bev 5
Eistein Bæverfjord ( 75) er også en meget dyktig trekkspiller som har vært norgesmester 3 ganger. Han framførte noen pene strofer som satt i de som var kommet hit. ( Foto: Bjørn Ove Angvik)