Brunsvikanet  har besøkt en klinikk som holder til i -Helse i Sentrum, i samme bygg som har Vågen- og Sentrum – legesenter.
Her treffer vi eieren Svein Johansen, sunnmøring som har bodd i over 36 år i Kr.sund, sammen med den nye laserterapeuten Marit Glærum
Svein startet i lokalene for 3 år siden med klinikken. Fjerne-tatovering.no. Drev da mest på med å bleke/fjerne tatoveringer. Før dette holdt han på med medisinsk laserbehandling, en behandlingsform han også har videreført men ikke så dominerende.
fjern 1

Svein Johansen og Marit Glærum på klinikken som kan fjerne/ bleke tatoveringer, overfladiske blodkar og premanent hårfejerneing. ( Foto: Privat)

Svein reiser en helg i måneden til "Ålebyen" og har klinikk der. Det er et jevnt tilsig av kunder som ønsker å fjerne tatovering, Det som også har blitt populært er å ta 2-3 laserbehandlinger over en  gammel (bleker den ned) tatovering før men lager en «cover up» ; setter en ny tatovering over en gammel. Den  blir ikke den nye så tykk og dominerende.

I fjor sommer fikk han tilbud fra en laserfabrikk i Sverige om å kjøpe en IPL-maskin.

IPL står for – Intensivt pulserende lys- Dette er en maskin som er dominerende innen permanent hårfjerning og fjerne overfladiske blodkar. Den er også mye brukt til Akne/kvise behandling samt reduksjon av arr- og solskadet hud. Det er en maskin som har 4 utskiftbare prismehoder som brukes til hvert sitt område.
 Klinikken fikk således  utvidet sitt tilbud.


Dermed måtte Svein bare innse at det måtte utdannes en laserterapeut til. Så i Høst har Marit Glærum vært på klinikken for opplæring samt kursing og besøk hos andre klinikker,så nå er hun klar for å starte på egenhånd  ,MEN det er fremdeles jeg som er sjefen legger Svein til med et glimt.Det er mest med IPL Marit vil arbeide og kundelista hennes er allerede lang ,og det før offisiell start.

Da klinikken har fått kvinnelig ansatt har det skjedd store forandringer klager Svein halvhjertet. Alt er blitt mye mer estetisk riktig, det er blitt ommøblert og nytt møblement innkjøpt, men jeg tilstår  og sier at klinikken har blitt mye finere.

Svein jobber på sykehuset som anestesisykepleier (redusert stilling) og er i tillegg utdannet aut.laserterapeut . Så jobben på klinikken er en bijobb.
fjern 2


Marit  Glærum er utdannet frisør og har egen salong, men ønsker å trappe litt ned på dette arbeid, og holde på med laserklinikken i tillegg.( Foto: Privat)

Klinikknavnet- fjerne-tatovetring.no vil etter hvert bli for snevert sier Svein, derfor vil det gamle navnet - Klinikk Luxane – bli mer fremtredende og på sikt overta helt etter Fjerne-tatovering.no. Dette med tanke på utvidelsen vi har gjort og tanker om fremtidige laserutvidelser. Planene og ønskene er der. Det er to glade,serviceinnstilte og optimistiske  terapeuter som tar farvel med Brunsvikanet ,så  vi får bare ønske de lykke til.