Stappfullt på årets Kårvågrevy. Et stort og langvarig arbeid var nedlagt som vanlig i forkant. Derfor er det svæt hyggelig at bygdefolket møter opp. Her noen bilder.
bre 1
Stor innsats på scenen. Her var det noe lokalt med folk fra ulike deler på Averøya. Kampen Kårvåg -Bådalen har gått igjen på alle revyer siden 1890....vel..vel. På noen av innslagene gikkk det skeis med lyden, slik at det var umulig å høre de artige replikkene helt bakerst i hallen. Synd. ( Foto: Bjørn O. Angvik)
bre 2
Saftige lokale nyheter presentert på scenen lørdag kveld. ( Foto: B. O. Angvik)
bre 3
Her om sammenslåing av Kristiansund-Averøy på kommunalt grunnlag: Et av forslagene: Atlanterhavstunnelen stenges og leies ut til lager fro bobiler og båter. Grunn: Bedre inntjening, da alt som heter bil kjører gratis gjennom da de har elektrisk motor. ( Foto: Bjørn Ove Angvik)
bre 4
Sildekontoret, en gjeng på Prix hver dag ble møysommelig  gått etter i sømmene. ( Foto: Bjørn Ove Angvik)
bre 5
Jostein Tøvik (t.v) og Thomas Folland. Sistnevnte har stor innlevelse i roller. Dyktig. Skriver også manus. ( Foto: Bjørn Ove Angvik)
bre 6
Noen tekkelige innsalg på scenen som fikk stor applaus selvsagt. (Foto: Bjørn Ove Angvik)
bre 7
Roald på sengekanten.( Roald Sevakdsen det da) Her  kom også kjente fjes som Merete Bratsberg Aae. Den kjempetravle journalisten til Brunsvikanet ble også parodert på en positiv måte med funn av en død katt (?) på Sveggsundbrua og en tannbørste på Bruhagen. ( Foto: Bjørn Ove Angvik)
bre 8
Legekontoret på Bruhagen med helt vanvittig bra maskin på scenen som ordnet omrent alt der og da. (Foto: Bjørn Ove Angvik)
bre 9
Avslutning av revyen. Bra kvalitet i år. Artig. (Foto: B.O. Angvik)
bre 10

bre 11
Så ble det dans etter at revyen var ferdigspilt. (Foto: Bjørn Ove Angvik)