Ja selv om det er agurktid, så fikk vi vite inne i Nordmørsfjordene at et slags cruiseskip, om det kan kalles det er kjøpt av to fra Averøy. Det skal være to utenlandske menn som bor i Averøy som har kjøpt båten for en skikkelig sum. Endelig var det ønskelig at skipet snart ble hentet.
vrag 1
Her skipet som ser tarvelig ut, men som inneholde både stor flott bar på øvre dekk, bysse og lugarer. ( Foto: Bjørn Ove Angvik)
vrag 23
Fra øvre dekk på det nye averøyske cruiseskipet. Brun plass, men trenger vel litt toppgradeing til forestående eventuelle sjøreiser.( Foto: Bjørn Ove Angvik)
vrag 4
Verdensmesterskapet i røyking ser ut til å ha foregått i salongene. "Tomhylsene" lå igjen etter det. ( Foto: Bjørn Ove Angvik)
vrag 12
Her fra broen hvor en sittegruppe var å finne. Aberet med denne båten er at den mest sannsynlig ikke har maskin, men må slepes på cruisereiser av et annet skip.
vrag 4v
Her sidebilde av skipet som nå altså kan havne på Averøya etter sigende fra selgeren. Om det kommer så langt da ?
vrag 2
Vi tar sjansen og skriver at noe slikt aldri blir å finne på innfartsveien i Averøy kommune. Men man skal aldri si aldri her i verden.( Mont/ Bjørn Ove Angvik)