Den trønderske rocketrioen Reckless Souls (med Tromsø-mannen Nikolai Eilertsen på gitar og vokal) med to kristiansundsgutter tar den lange turen nordover for å spille på Musikkfest Tromsø. Trioen beskriver seg selv som: "En fersk rocketrio lokalisert i Trondheim med sterke inspirasjoner av både klassisk og moderne rock (Bigbang, AC/DC, Lenny Kravitz, Danko Jones, Led Zeppelin) med sterkt fokus på fengende riff og å skape god stemning.
Til tross for bandet fortsatt er ferskt har Reckless Souls allerede stilt sterkt i låtkonkurransen Bandwagon 2013 og spilt i regionfinalen i Kristiansund (med innslag fra bl.a Kristiansund, Oppdal, Stjørdal osv), da stemt fram som publikumsfavoritt i konkurransen. Vi har også deltatt på Ladehammerslaget i Trondheim og spilt på en del private arrangement.
Med catchy riff, groove og en frontmann som er en norsk hybrid av Danko Jones og Lenny Kravitz er bandet innstilte på å rocke for alt det er verdt.
tromsoe rock

F.v Vidar Sættem Nielsen fra Kristiansund, Nicolai Eilertesn fra Tromsø og Espen Brevik fra Kristiansund er fremadstormende karer som har blitt godt mottatt der de her spilt. Nå står Musikkfesten i Tromsø for tur.( Foto: Privat)