Artig konsert inne den den dype Bremsneshola lørdag ettermiddag. Averøy Ungdomskorps hadde vært rundt om på øya og spilt, der avslutningen av sesongen gikk inne i fjellheimen under Bremsneshatten. Og folk stilte opp. Det er ikke kjent at noe korps har spilt her inne i nyere tid.
co 1
Her kommer korpset oppover fra boligfeltet nedenfor. Skogen er ryddet her ved Bremsneshatten, og det er lett å bevege seg for store og små i dette egentlige steinalderlandakapet. Flere boplasser er registret her i tidenes løp. 
co 2
Ravneparet som holder til i stupbratte fjellveggen på sørsiden av Bremsneshatten lurte sikkert på hva ansamlingen av folk var for noe, men de satt trygt langt oppe i hyllene.(Foto: Bjørn Ove Angvik)
co 3
Folk strømmer på innover den 80 meter lange hula. Noe spesielt godt fotolys var det selvsagt ikke .
co ex
Innerst inne i hula der korpset spilte. Litt av en konsertsal egentlig. (Foto:: Bjørn Ove Angvik)
geir
Fra Geir olsen kom dette bildet fra dagens hulekonsert.
co 4
Dette ble en spesiell opplevelse. Musikk inne i fjellheimen hørtes bra ut. Lyden innover her var fenomenal selvfølgelig. (Foto: Bjørn Ove Angvik)
co 5
Kanskje ikke riktig alle ble med inn ? Denne vesle jenta satt trygt utenfor på en liten hylle og så litt skeptisk ut. (Foto: : Bjørn Ove Angvik)
co 7
De som syklet oppover fikk merke at går ikke sauer gjennom grinda, så kommer i alle fall ikke sykler. De måtte løftes over gjerdet.( Videoklipp av konserten under)