Litt fra havna i Kristiansund igjen. Aldri har det vel vært så mange fartøyer som driver på her i byen. Med utbygging av felt til havs og oppdrett blir det enda mere trafikk.

mrf
Her ryker de gule og svarte skorsteinsmerkene på de store fergene til MRF fra 1970 tallet. BF "Veøy" har fått Fjord 1 merke, "Tustna" ved kai kommer senere. Om " Bolsøy" har reddet seg unna i første omgang...kanskje det .(Foto:Håkon Bloch)
dvk 1
"Havgløtt" i leia utafor land nylig. (Foto:Jarl Arvid Røbech)
dvk 2
Losvesenet med base i Vågen har mye kjøring som vanlig. (Foto:Jarl Arvid Røbech)
dvk 3
"Soløy II" har vært her på Mellemværftet flere ganger på 80-tallet. Sist den var her var muligens i 2007. (Foto: Håkon Bloch)
dvk 4
M/S "Wilson Tees", 88 x 13 m, er en av den store flåten til Wilson-rederiet. Hjemmehav er Valletta og med Malta som flaggstat.(Foto: Håkon Bloch)
dvk 5

M/S "Viking Queen " inn  fra  Haltenbanken via Griphølen. Her innaskjærs sør for Grip. Den er 92 x 21 m. og seiler med norsk flagg og har Haugesund som hjemmehavn. Gassdrevet framdriftsmaskineri. (Foto: Håkon Bloch)
dvk 7
En liten slepebåt som heter " Hjelmen" registrert  i Molde. (Foto: Håkon Bloch)
dvk 8
MOB-båt  som tilhører M/S "Troms Arcturus" en tur til sentrum. (Foto:Håkon Bloch)
dvk 9
"Vidfoss" har vært i kristiansundsfarvannet. (Foto:Bjørn Ove Angvik)
dvk 10

M/S "Fru Inger" med registrert hjemmehavn Trondheim. Den er levert som Undervisningsbåt, mannskapet på båtene rundt kalte det ”Skoleskip”. Dette er også en slik  "paragrafbåt" 14,95 x 9,2 m. Eies av Sør-Trøndelag Fylkeskommune. Tradisjonbsnavn etter skip i Fosen Aktie dampskipsselskap fra 1950.("Fru Inger")
Den er levert fra Risnes Marine Craft A/S 31. Mai 2013 til Frøya Videregående Skole. Skal brukes i grunnleggende opplæring i havbruksnæringen, men også i fisk.
Det var mye ungdommer knyttet til båten langs kaiene, som hadde eget navn på båten ; " Kontaineren". (Foto: Håkon Bloch)
dvk 11
De velkjente " Mina" og " Frøyfjord" ligger inne i kveld. Sletta-båter. De drives av Surnadal Sjøservice på Sistranda. (Foto: Håkon Bloch)