Det går unna på det nye turistbygget på Eldhusøya i Averøy for tiden. Det skal stå ferdig i slutten av juni. Endelig kan turistene tilbys noe. Med slik stor trafikk som her om sommeren, kan det lett bli forretning hvis noen har tenkt på det. Tidligere har turistene ikke lagt igjen ett øre på denne flotte strekningen over bruene.  Med et fattig unntak på landsiden , befinner det eneste de har lagt igjen i alle år  i en septiktank på Kårvåg. Sammenlignet med andre norske turistmål, har Atlanterhavsveien forretningsmessig  vært på steinaldernivå som helleristningene på Søbstad. Mulig hadde de også der en gulrot å vifte med da folk rodde forbi i stokkbåter.
eeh 1
Nå er bygget avdekt, og man får inntrykk av hvordan det blir. Bygget blir absolutt ikke noe 1970 prangende sak, men vi synes det er diskret i naturen her.( Foto: Bjørn Ove Angvik)
'eeh 2
Området foran senkes en halv meter, og litt fjell ble funnet under parkeringsplassen og sprenges vekk.
eeh 3
Vinduene og ytterkledningen er formet som fisker. Oppe i ura jobbes det med å planere og dekke til med vegetasjon.(Foto: Bjørn Ove Angvik)
eeh 4
Å bygge dette har vært tidkrevende for snekkerne.Bygget skråner ned på begge sider, Ikke én plate er lik den andre blir det sagt på anlegget.(Foto: Bjørn O.Angvik)

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her