Denne helga var det konfirmasjon i kirkene på Bremsnes og Kvernes i Averøy. 
bkk 1
Her fra lørdag den 3. mai i Bremsnes kirke der konfirmasjonen foregikk fra klokken 10:30 til 13:30. Det var to puljer. Bremsnes kirke er  fra 1771. Det har stått kirker her mye tidligere. Lysekronen på bildet var opprinnelig for stearinlys, men ble gitt bort til Arne Vikene som bygde den om med elektrisk lys og gav den tilbake til Bremsnes menighet.(Foto: Magnar Heggeset)
bkk 2
Her fra søndag den 4. mai i Bremsneskirka, da det også ble gjennomført konfirmasjoner. Det var 13 som konfirmerte seg på lørdag , og 11 på søndag.( Foto: Magnar Heggeset)
bkk3
Fra Kvernes kirke søndag dadet ble konfirmert 6 ungdommer. Kirka her er fra 1893, og er ny i forhold til gammelkirka fra 1300; kanskje 1200 tallet.(Foto: Magnar Heggeset)
bkk 4
Her på Kleopatra Kafe er fine nye lokaler som ble tatt i bruk for konfirmasjonsfeiring. Are Brian Lindset Heggeset hadde selskapet her i sammen med slekt og venner.( Foto: Magnar Heggeset)
bkk kleao
Her de som serverte på Kleopatra kafé. F. v. Janne Smenes, og paret som eier stedet; kona og Hany M.A. Mikhaiel og til høyre Håkon Johnsen.( Foto: Magnar Heggeset)