Dagens klipp fra ordrebøkene til verftene på søre luten. Det er helt fantastisk hva som bygges av skip på Sunnmøre. Bare skipsbyggerkonsernet Kleven har ordrer inne for ni tusen millioner kroner, eller 9 milliarder.
502 mbv
Myklebust Verft på Sunnmøre skal levere to konstruksjonsfartøy til Volstad Maritime. Ordren er overtatt fra Bergen Group Fosen som skal redusere  aktivitet innen skipsbygging og satse på offshorerelaterte oppgaver. ( Foto: Kleven Marine)
502 mbv 2

I mars 2015 skal Kleven levere dette skipet leveres til Olympic Shipping i Fosnavågen som er et fratøy for flere oppgaver. Kostnad 400 milliopner kroner.( Foto: Kleven Marine)
502 mbv 3

Dette luksuriøse spesialskipet skal leveres i desember 2014. Det er beregnet for lange ekspedisjoner i tøffe farvann som i polområdene. Helikopterdekk, svømmebasseng og hangar for heli blir å finne ombord. Lugarer for 60 mann. Marin Teknikk i Herøy på Sunnmøre har designet skipet for en utenlandsk reder. Det skal bygges i Ulsteinvik. ( Foto: Kleven Marine)
502 mbv 4
GC Rieber Shipping har bestilt dette seismikkskipet til 700 millioner på Sunnmøre. Det skal leveres i mars 2015, og det er opsjon på enda et slikt skip fra rederiet. (Kleven marine)
 

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her