Utstillingen «Where Children Sleep» som henger frem til helgen har vært en stor suksess. Mange har reist langt for å se bildene - og vi har bare fått positve tilbakemeldinger fra de som har vært innom og sett den. Det er en sterk utstilling, og flere av skoleelevene som har sett utstillingen har kommet tilbake med sine foreldre for at også de skulle få se. ( Tekst/ foto:
foto 1
 
Vi fortsetter med åpen fotokafe med gratis kaffe på lørdager fra 11.00 - 16.00. VI kan friste med mange flotte utstillinger fremover - om ikke alle i verdensklasse.
 
På gårsdagens klubbmøte møtte over 20 meldlemmer for å høre Magnar Fjørtoft fortelle om vårt neste fotoprosjekt som han har lovet å være en del av. I tillegg holdt Fjørtoft et interessant og spennende forederag om billedmanipulasjon uten å bruke redigeringsverktøy.
foto 2
 
Vi gleder oss til å ta fatt på fotoprosjektet og er spent på hvor det vil lede oss - uansett er vi veldig glade for å ha Magnar Fjørtoft med på laget i dette og vi ser frem til å jobbe frem en kreativ og spennede utstilling av våre egne bilder.
 
For de som fortsatt ikke helt mestrer kameraet er har vi satt opp nybegynnerkurs søndag 23. mars - ingen forkunnskap nødvendig. Mer informasjon om dette kommer på vår hjemmeside www.atlanterhavsveienfotoklubb.no