Lanullvafabrikken og utaslget i Naustvika på Lyngstad hadde stort besøk fra fjern og nær da de markerte 20 år på lørdag 22. februar. Her holder en dyktig stab til med å designe  og strikke skikkelig klær og annet i ull. Det var Brit Vinje Lyngstad som startet det hele i 1994, og i dag har Lanullva blitt et kjent varemerke for kvalitet. Kvalitet er det også i måten folk blir møtt her av de som driver her. 
bhh 8
Brit Vinje Lyngstad ( 71) startet opp  med strikking av ullklær i 1994, og hun er med ennå selv om det er datteren som nå har styret foretaket fra 2007. Strikkemaskinene her  har nok å gjøre.
bbh 2

Bjørn Ståle Sildnes måtte styre med parkering for de mange som kom i dag til Lanullva på Lyngstadkaia. Foretakets styrer Gunn Anne Lyngstad til høyre.
b23
Fabrikkutsalget er i denne gamle handelsbrygga på kaia som er totalrevovert sammen med området rundt som var i en elendig forfatning. Også dampskipskaia er satt i skikkelig stand. Det er åpent hver dag, og på lørdager også fra 10-14 tror vi det ble sagt .
bbh 1
Inne i brygga var det trangt om plassen i dag, og ullprodukter av mange slag gikk unna.
bbh 3

Gunn Hjertvik fra Averøya hadde vært å kjøpt ulldress mot flått. Hun sier til BN at mange har fått øynene opp for dette produktet, og at i alle fall jegerne vet å bruke slikt når de beveger seg gjennom flått-terreng.
bbh 5
Et stort telt var satt opp i dag og der var det kaffe og kaker fritt. F.v Gunn Anne Lyngstad, Unni Lyngstad Storvik med lille Hanna Bjørnerem Storvik på fanget,  Rigmor Lyngstad Sildnes, Randi Lyngstad Farstad og Willy Farstad.
bhh 6
Fra fabrikken der plaggene syes sammen. F.v . Anne Midthaug som er under opplæring, Matheo Magerøy Midthaug og Rakel Helseth.
bhh 7
Designer på Lanullva, Gunhild Eide Grøtta (t.v) hjelper til å pakke varer for nettbutikken. Brit Vinje Lynstad, veteran i lokalene her er bortom for en prat.
bhh 11
Det var nettopp Lanullva som holdt på her ifølge kommentaren til Gunnar Holten . Gunn Anne Lyngstad sier de vil markedsføre produktene sine relatert til Atlanterhavsveien i framtiden.
bhh 9
Katta trenger vel ingen ullklær, men jenta her vi knipset i farten ved Lanullva-utsalget var skikkelig kledd. NETTBUTIKK LANULLVA HER