John Berge fra Kristiansund (oppr. Bergsøya) har dekket forholdene i den norske, nordiske, europeiske og amerikanske film- og videobransjen siden 1997, først som frilanser i Filmmagasinet, deretter som kulturjournalist i NTB, og siden som frilanser og siden som redaktør for RELEASE i årene 1998–2012.  Berge har også bakgrunn som frilansjournalist, journalist, vaktsjef, redigerer m.v. i medier som Nordmørsposten, Tidens Krav, Adresseavisen, Dagbladet, Dagsavisen, Aftenposten, Hjemmekino, Elektronikkbransjen og Nationen.
KINOMAGASINETs nettside ble lansert i slutten av april 2013, litt over tre måneer etter at VIDEOMAGASINET ble lansert 6. januar 2013,. Sidene er en videreføring og videreutvikling av John Berges tidligere engasjement for denne høyst vitale bransjen. 
jb

John Berge (til venstre) er redaktør i Kinomagasinet. Her sammen med direktør Atle Hovi ved Beitostølen Resort var storfornøyd med både film og premiere under en filmpremiere i snøkave på Beitostølen. Artikkelen fra fjellet kan leses  HER