Da er ny stor bensintank kommet ned i grunnen på Hydro Texaco, lokalt kalt Nako på Kårvåg. Arbeidet er utført av Entrepenørservice A/s fra Førde, og de har holdt på til alle tider for raskest mulig å få ferdig ombyggingen. Det er nå fjernovervåking av tanknivået, slik at det sentralt følges med hvor mye som er igjen på tankene. Dermed er det Hydro Texaco sentralt som styrer når drivstoff må tilkjøres. 
nak bn 1
I dag holdt karer fra Entrepenørservice med å rigge med utstyr og maskiner. F.v Johan Falkenstein, Andre Grov og Kristoffer Berg. De har hatt et fantastisk fint arbeidsvær under oppdraget. ( Foto: Magnar Heggeset)688
Clifford Bugten var for å skaffe bensin til en 12 Hk Carniti påhengsmotor med ordene: " Mé ni bæmsin må ta italienske sarvet start, vétté...frøktélé svért tå nå Jan Arvid å sa karrain å gravva nér slik svér ni-tank mé fleehr-huinner-å fæmti liter."
bkk b

Bugten fikk start på Carniti-sarvet " mé ni- bæmsina". Her ble det oppdrag å skaffe fisk til Bjartmars Favorittkro på Kårvåg, men han satser å starte egen restaurantvirksomhet etter hvert. Det scenarioet er under filming.

 

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her