For tiden dras det kabler fra Nordlandet mot Vågen. Det er over tid lagt ned rør i bakken der kablene skal gjennom. De skal gå fra den nye trafostasjonen i Bassengata på Nordlandet til kiosken i Hagelinveien nedenfor Dalabrekka skole.
inder 1
Linka A/S som driver mastemontering, kabelstrekking o.a. fra Inderøy i Trøndelag, er innleid av Neas til dette. Harald Berg nærmest, og Odd Helge Dyrhaug fra Averøya . I dag sendte de kabler fra Autoservice til Gomabakken. 3 kabler i samme operasjon var troliog ikke gjort før i norges land fikk vi vite. 
inder 2
De brukte en hydraulisk innfører i trekkrørene med 4 tonns kraft. ( demontert topp på bildet) I Teistholmveien 400 meter unna stod en maskin og dro.
inder 4
Også på Løkkemyra er store arbeider på gang for å legge hovedstrømkablene i luftspennet ned til bakken. Det legges samtidig mange rør så man har å ta av i framtiden hvis annet må legges.
inder 3

I Dalegata fortsetter arbeidet med nye avløp, overvanns og vannledninger. Noe fjell har de truffet på oppover gata her. I dag holdt en skytebas på med enda en ladning omtrent midt i rundkjøringa.