I løpet av dagen har Brunsvikanet vært om sett litt på den nordlgste delen av det ex tyske støttepunktet ved Farstadsanden. Stedet er utenfor allfarvei, så mye trafikk i disse bunkerne er det ikke. Vei er det heller ikke fram hit.
bett 2 525
Bunker L 645 . Kanonstilling ( KWK.Bettung ) Også her stod lavetten igjen. 

bett 1 521

Stillingen dekker innfarten til Farstadsanden som er rundt 4-500 meter unna disse anleggene.
bett 3 524

Kanonmateriellet ble som vanlig sprengt av de allierte etter krigen. I denne nordlige stillingen ligger det deler av skytset igjen av denne 5 cm KwK kanonen.
bett 660
Både mannskapsbunkerne og ammunisjonsbunkerne ( Mannschaft/ Muniunterstand 51 A) er i god stand og helt tørr innvendig. Man kan spørre hvordan det ble transportert sement, sand og jern utover uten vei. vanligvis bygde tyskerne store trebruer/ veier utover slik de også gjorde enkelte steder i Karihola ved store arbeider.
bett 5

Nå ligger det slike bunkerstak ute i området, men slikt er ikke brukt i støttepunktet på Farstadberget/ Solåsen som høyden heter.
bett mg
Her en MG stilling mot Farstadbukta. Kanskje det stod en norsk mitraljøse har. Tyskerne brukte våpen sammenrasket fra alle land på kystfortene.
bett mg miter
Tyskere med Colt vannkjølt MG. Slike var i bruk mange steder, mest sannsynlig også her på Farstad. Også på de ordinære kystfortene i Kristiansund var det flere norske våpen som BK og Colt Miter i bruk. ( Foto : Bundesarchiv/ Kystfort.com)
bett 6 525
Det fantes en stilling for luftvernkanon også. En merkelig sokkel egentlig. Hva som har vært i bruk her er vanskelig å si. Flak 30/ 38 er det ikke. Kanskje en 25 mm fransk Hotchkiss eller 2 cm Madsen ?