Endelig kommer en vaskeautomat for store kjøretøyer som vogntog, busser og andre større kjøretøyer til våre områder. Hydro Texaco på Kårvåg ved Jan Arvid Mikkelsen har " tikje fram stor-bokja sa hér gåinnjæ" . Det er investert i en stor vaskeautomat med underspyling som alle og enhver kan rengjøre kjøretøyet med. Det finnes bare få slike storbilautovaskere. Denne skulle komme godt med for slik vognpark.
m 700459
Jan Arvid Mikkelsen fra Hydro Texaco på Kårvåg (t.v)  og Bernt Andresen fra leverandøren klipper snora lørdag ettermiddag. Leverandøren sa at det var en fin bred hall de hadde montert utstyret i , og var vel det flotteste og mest moderne i Møre og Romsdal.
m 700511
Nå gjentår litt arbeid og innstilling av maskinen før anlegget settes i daglig drift. Hele maskinen er laget i Polen og er av syrefast stål for lang levetid.  Investeringen som er gjort med bygningsarbeider, maskin og kaffe og blautkak kommer på rundt 1, 4 mill. kroner. Det var da også et lite innvielsesselskap i hallen lørdag.
m 700564


Averøyfirma som har lagt et Vortex spesialgulv på utretan-basis. F.v. Colin Thamm, Bjørnar Dahl og Martin Folland. De har også lagt en prøve av det sterke gulvet på ferga " Julsund" som tilhører Fjord 1. Bildet er foran underspyleren på den store vogntog/ bussvaskemaskina som leverandøren sa skulle være helt operativ for publikum innen utgangen av året.