Høsten er fin den for tiden, og når været slår til slik som nå, er det riktig så fint inne i fjordene. Her noen bilder fra Innersia på Averøya.

hag 1

Fra Helset mot Haganesset. Småbåthavna blir utvidet litt i ytterkanten. 
hag 2
En ørn seilet på vinden på toppen av Hagahornet.
hag 3
Mellom Helset og Ågrenda har folk laget til en liten bru og et vasshjul som bekken drev rundt.
hag 4

Høstbilde fra Mork med Krekvika i Eide på andre siden av  Kornstadfjorden. Harstadfjellet ( 1004 m.o.h) hadde snø på toppen i dag.
hag 6
En dame holdt på å male en vegg på låven på Meek i finværet .
hag 7
Fra Rokset med utsikt over på Storlandet i Gjemnes og Stokknoken (811 m.o.h).

hag 8

Fra Eikrem rett før Kvernes mot Gjemnessundbrua. Reinsfjellet (994.m.o.h) midt på bildet.
hag 10

Prestegården på Kvernes i høstskrud ligger rett nordøst for stavkirken bygd rundt år 1300 og kirken fra 1893. Prestegården er en del av et fredet anlegg hvor borgstua fra 1840 og naustet fra 1790 er freda. Borgstua ( hvit) som disponeres av Kvernes menighet er et to etasjes laftet tømmerhus  kledd med stående panel. Naustet er laftet og har torvtak. Hovedhuset,( gult) som ikke er fredet ble reist i 1908-10. Som kirkestedet har også prestegården tradisjoner tilbake til middelalderen.
hag 9

Nordover fra Kvernes mot Gulsetholmen og Røsandberget.. På Gulsetholmen er det 7 gravrøyser. Holmen var brukt til begravelser fra år 1800 før Kristus til år 1000 etter Kristi fødsel. Kvernes og områdene her var et stort maktsentrum i riktig gammel tid. Endog Fosn ( senere Kristiansund) lå under Meeg Tinglag på Averøy.