Det er sjelden man har sett slik kvalitet på brukte klær som på Rangøya, i den flotte restaurerte låven til Marit og Inge Rangøy i dag .Mye var  også nytt .Det har vært skikkelig kvalitetskontroll før salget i dag. Inntektene gikk til Himal partner, en organisasjon som arbeider for kvinner i Nepal. Etter kårseriene og filmen om arbeidet der, skjønner vi at noen bryr seg . Det var nærmest sjokkerende opplysninger fra Nepal som forsamlingen fikk høre.

ing 1

Det var mye å finne for både barn, herre og damer. Til og med for mannfolk var det lett å finne fram her.
ing 3
En dame fra Trøndelag holdt et lite innlegg om hvordan hun opplevde landet på en tur der.
ing 2
Tommy Stormo (t.v) hadde opplegg med barna som var med foreldre på Rangøya. Bjørn Ødegård fra Ålesund, som er koordinator for Himal Partner i Norge, kunne fortelle rystende historier om jenter som ble solgt for samme pris som en geit ( 600:-kroner), og lokket med til store byer i India; gjerne neddopet eller lovnader om rikdom. 15000 kvinner i året blir  solgt til prostitusjon til nabolandet India fra landsbyer i Nepal eller hovedstaden Katmandu. Det er dette organisajonen motarbeider. 
ing 4
De som i lang tid har gjort klar for den store dagen på Rangøya fortjener stor honnør for dette. F.v Tone Rendahl Leithaug, Marit Rangøy, Mari Seljehaug, Dagny Storvik og Marie Tvenning.