Det er sensommer, nærmest høstlig på Atlanterhavsveien. Enda er det mange som reiser hit. Italienske turister for det meste, men også selvsagt tyskere og en og annen russer også. Her noen inntrykk fra holmene langt ute i havet i kveld.
innt 2
Det fiskes som vanlig. For mange er det en stor opplevelse. Dama på bildet fikk bare 1 stk. makrell, og kunne ha tenkt seg en til til samboeren. Det ble det ikke .
innt 4
Men noen tyskere var det vel; de ordnet med makrell ,for de hadde fått godt av sorten i bøtta her. 
innt 3
Litt mer " tivoli"-bobiler når italienerne er kommet nordover.
innt 6
Folk er her ute til langt på kveld. Noen tar natta også her på parkeringsplassen. I kveld var det både fin solnedgang og stor måne og riktig så flott.
innt 1
Eide-bussen over storbrua i kveld. Fin strekning denne sjåføren har når det er fint vær.
natt hv
Her fra Brunsvika net sin observasjonspost midt på Atlanterhavsveien kl 00: 30 natt til fredag.
innt 7
"Standar like traust". Vraket her er det lite nytt om. Det er blitt kulturminne ser det ut som : Fakta og teknisk beskriving

Vraket av frakteskuta "Sanda Sug." Ligger ved Skarøya på "fjordsiden" av Atlanterhavsveien. Vraket har blitt et kjent landemerke langs veien.
Andre opplysningar
Under orkanen som rammet Vestlandet 22. desember 1988 slet frakteskta "Sanda Sug" seg fra fortøyningene ved Klipaskjæret på Vevang. I den kraftige vinden drev skipet tvers over fjorden før den gikk på grunn ved Hulvågen, på en av holmene som ligger like på innsiden av traseen til Atlanterhavsveien.
Vraket ligger der som et kulturminne over Hustadvika som havsstykke. Ofte omtalt som den farligste havstrekningen langs norskeysten, tidligere omtalt som en "skipsstøvel mark", hvor skjærene ligger så tett at en kunne gå tørrskodd over skjæra.( Kulturminneatlas Møre og Romsdal Fylke)