En gjeng med store flotte Honda motorsykler, inlusive en Suzuki  tok en pause på Skarvøya på AH-veien i dag. De var på vei til Gold Wing-treff i Bø i Telemark , og hadde valgt samlingspunkt på Sunndalsøra for både de som kom nordfra og noen sørfra  for videre ferd. Noen var fra Hamar og andre fra Mo i Rana.
hg 2
Pause ved Atlanterhavsveien der Bud var neste stoppested  før overnatting i Molde. F.v John Sørløkken, Anita Dalebø, Elin Midtlyng, Arild Strøm, Kari Fagervik og Ivar Midtlyng. 
hg 1
Anita Dalebø fra Hamar sier at de skal videre innover i Romsdalen og Geiranger før turen går over fjellet og nedover til Gold-Wing treffet i Telemark. Store behagelige sykler med 1800 kubikk og 6 sylindret motor er det bare et sus av uten noe  som helst støy. Hun var passasjer, og synes det var greit,
hg 3
Svære flotte doninger dette Honda Goldwing-konseptet. Ondet tunger vil ha det til at det var bilen som bestemte seg for å bli motorsykkel over natten, men mere bekvemt enn dette går det ikke an å ha det på motorsykkeltur.
hg 5
Så gikk ferden videre etter oppholdet.

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her