KFK har vrt heldig i forbindelse med  grunnarbeidene fra gress til kunstgress ute på Gressbanen. Det viser seg at store deler av banen ikke har dype myrområder nede i grunnen. Man var redde for det. Enkelte plasser er det målt 5 meters dybde til fjellet, men bare på få plasser. Ikke så mye fjell er det å sprenge heller.
banen 1
Her gikk en salve som tok ut noe fjell på østsiden i ettermiddag.
banen 2
Større deler er faktisk allerede belagt med steinmasser.
banen 3
Bare på få plasser er det funnet dybde ned til fjellet av betydning. Det letter arbeidet betraktelig sier de som holder på her.
banen 4
Her et litt dypere parti som må steinsettes. Steinmassene hentes ute i det nye Dalabukta-boligfelt som ligger et lite stykke unna.
banen 5
Litt historie finnes her i myr og jordmassene som er oppgravd også. For 100 år siden ble alt søppel kjørt ut på marken efor at det skulle bli jord. Slik var det vel også på markene til gårdbruker Heggem i Brunsvika. Her fant vi rester av trønderporselen fra slutten av 1800 tallet og gamle medisinflasker. Delen av medisinflasken fra Kristiana til høyre tilsier at dette er dumpet før 1925.
banen 6
Det er firmaet Kjell Foss A/S, et større fjellspregningsselskap som driver på her. F.v Bjørn Lasse Nesset fra Eidsvåg og Per Einar Vågen, spregningsbas også han fra Eidsvåg i Nesset.