Det blir Tahiti-sirkus og et solid vorspiel i Gågata lørdag 29. juni. På programmet står både auksjon, bryteoppvisning, teater, Idol-deltaker Kristin Gundersen Rødseth og uoffisielt Nordmørsmesterskap i bollespising.

tah
«Sirkusdirektørene» Anton Slatlem og Michael Probst ønsker velkommen til Tahiti-sirkus i Gågata lørdag 29. juni.

Arrangører er som vanlig Slatlem og Gågateforeningen som lager dette arrangementet for tredje året på rad. Årets konferansier Stig Rovik lover et spektulært show i verdens klasse. 

- Vi har hatt knallsuksess med dette arrangementet hvert år. I år har vi et mer omfattende program enn noen sinne. Dette vil munne ut i et fyrverkeri av godt humør, sier Probst.

- Vi lover å lage sirkus og et skikkelig vorspiel, sier Anton Slatlem som har med både popcorn og sukkerspinnmaskin. Like entusiastisk er også Gågate-general Michael Probst som stiller hele gata til disposisjon.

På programmet står bilutstilling, bilauksjon og konkurranser for både voksne og barn. På underholdningssiden ellers bidrar KAK med bryteoppvisning og sumobryting, gjensyn med Idol-deltaker Kristin Gundersen Rødseth, samt en smakebit fra Lucky Lakk og Bilbasseluskene som har premiere i november. I tillegg arrangeres uoffisielt Nordmørsmesterskap i bollespising.

Og har du lyst på et oljefat? Ikke hvilket som helst, men et som ble signert av Kaizers Orkestra under Tahitifestivalen 2012? Dette blir auksjonert bort i løpet av dagen.

 

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her