Gitarkunstneren Øystein Sandbukt fra Sunndal spilte i Kvernes Stavkirke. En fenomenal håndtering av gitaren, der det vanskelige emnet slåtter fra Nordmør var arrangert for strengeinstrument. De som kom til konserten ga stor applaus til numrene Sandbukt framførte. 
git 1
Øystein Sandbukt i den svært spesielle kirka fra 1300 tallet. Han har nylig gitt ut plate også med slåtter fra Nordmør arrangert for gitar. Dyktig mann, der også han er brukt som akkopagnør f.eks.i NRK sitt Ut i naturen som hadde opptak fra Trollheimen.
git 12
Det var Line Kristiansen Cancino som hadde fått gitaristen for å holde konsert i stavkirka.
git 3
Øystein Sandbukt har aner tilbake til Averøya, og han hadde også et musikknummer som stammet derfra. Her takkes han for konsertyen av LIne Kristiansen Cancino og fikk med seg noen gaver heim til Sunndal.
git 5
Ellers er det utstilling av malerier i Klippen. Bjarne Jensen ( innfelt) har her mange arbeider utstilt der stort sett det er lokale motiv, men 3 fra Danmark også der han kommer fra. Han bor på Naustvollan utenfor Bruhagen.
git 6
To guider vinker farvel til overlandsturister som har vært og sett på kirkene. Fra venstre Avnsnes og Sylvia Schipke.( Under en videosnutt fra konserten i Stavkirka)