Det er mønsås på nye kommunehuser til Averøy kommune i dag.Averøy kommune har stelt i stand mønsåsselskap for alle arbeiderne inne i nybygget  med ordføreren selv som serverer rømmegraut og annet.Riktig så trivelig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fra kommunehuset på Bruhagen der det var dekket til 40 personer i formiddag.
annk 1
Ordfører i Averøy, Ann-Kristin Sørvik hadde holdt på fra tidlig morgen for å få alt på plass til mønsåssamlingen for de som bygger det nye kommunehuset. Her var både rømmegraut, spekemat, bløtkaker og kaffe. Flink taus.
annk 2

Ved heissjakta på bygget som har isolerte jernkonstruksjoner ifølge brannforskriftene. Den er også kontruert slik at skulle det bli nødvendig med en etasje til i framtiden, er det lagt opp til det. F. v  Halvor Sylthe, Roald Røsand fra Brd. Røsand A/S  adm. ,Kjell Børre Lyngstad og Bjørn Arve Røsand.
annk 3
-Her blir vinduet på kontoriet mitt i 3. etasje,- sier ordfører  Ann-Kristin Sørvik. I midten Steina Øyen fra BWW arkitektkontor i Molde og Roald Røsand fra Brd. Røsand A/S. Roald Røsand  sier at det tas sikte på at huset kan overleveres første halvdel av 2014, på 50 -års dagen fro opprettesen av Averøy kommune.

annk 4
Aktører som er involvert i bygget. F.v. Tor Skarvøy fra 3S Prosjekt, Martin Ove Karlsen fra Averøy kommune, Kjell Børre Lyngstad, Brd. Røsand A/S og Jonny Røsand som er byggeleder her på Bruhagen fra hoverdentrepenøren Brd. Røsand.