I Kirkvågen på Averøya ligger Prikken varehus med mye rart. Fiskeutstyravdelinga har er svært utvalg, noe av det største som finnes på Nordmøre. Innehaveren er ivrig fisker på havet og i vann, og det gjenspeiler det enorme utvalget . Er du på jakt etter noe spesielt du har tro på til fiske, finner du det sikkert her.
pri 1
Alt hva man trenger til fiske finner man her, og et stort utvalg som man sjelden finner andre plasser.( mob bilde)pri 2
Per Henrik Pedersen, lokal Dikke, har bygd opp en svært fiskeriavdeling. Han forstår seg på utstyr, og kan bistå med triks og tips. For tiden holder han og flere fra Averøy jeger og Fisk  med å kultivere Steinsvikvatnen som har alt for mye små fisk. ( mobilbilde)
pri 3
Tyngere utstur som kveit-vad og garn er nettopp kommet inn. Linefiske er blitt populært. Kveita er tilbake, og vi får høre fra Dikke at grunnen er oppfisking av breiflabb som i alle år har spist opp all kveiteyngel.
pri 4
Disse karene fra Drammen Havfiskeklubb  har hatt storfiskedager på Griptaren,. og leier båt i Smenesundet. De skulle ut lørdag også. F.v Dag Mathiesen, Espen Wærp og Jan Otterstrøm som var innom for å få tak i utstyr her på Prikken i Kirkvågen.
pri 5
Turistfisket er i gang. Her tre tyskere som har vært inne i Kvernesfjorden og fiske med agn av makrell på 100 m dyp fredag. 7 fine longer ble fangsten som foreviges her på Feskberja på Røsandnesset  fredag ettermiddag. De er noen luringer med agnfisket sitt tyskerne.
pri 6
Typisk syn rundt holmer og skjær denne tiden. Her fra den stille Låvøyfjorden.