Vevang kvinne og familielag styrte en opprydding av boss på Eidesiden av Atlanterhavsveien i løpet av ettermiddagen. Mange hadde møtt opp i det merkelige finværet som kom som bestilt til aksjonen. 
vevs 1
Fra Skarvøya der karer hadde med henger til å kjøre bort søppelet med.
vevs 2
Et knippe damer i Hulvågen med sekker med veikantsøppel. F.v Marit Lyngstad, Jorunn Teisklubb, Unni Smørholm, Liv Smørholm og Asbjørg Dyrli.
vevs 3
Mye rart som klær og annet dukket opp. Her Egil Teisklubb med rareste funn langs veien i årets ryddeaksjon.
vevs 4
Selvfølgelig var det ordnet med full oppdekking og kaker og mat etter at ryddingen var unnagjort. Serveringen foregikk ved kaféen på Skarvøya. Utendørs var nesten ikke til å tro.
vevs 345
Deltagerne var sterkt imot å rive denne kaféen neste år når anlegget på Averøysiden står ferdig. Hvis denne rives  har Eide kommune intet for turistene på Atlanterhavsveien utenom kyststien mot Smørholmen. Webkameraet er ute av drift, det mangler toalettømmeanlegg og oppstillingsplass for bobiler. Det blir sagt at mens utsikten fra nykaféen på Eldhusøya blir rett inne i en haug på andre siden av veien, ligger kaféen her på Skarvøya i ville havet og slik turister ønsker å se når de tar en pause. Bygget her var opprinnelig garasje og toalett for de som jobbet i bomstasjonen her.