Selv om det ble KFK tap 1-4 mot Molde, begynte godt. Allerde etter 2 min. vinner Wesley Amaral ballen, sender den til Jørn Ove Sundli som fosser oppover langs linja og slår inn. Ronny Sletnes stiger til værs helt inne ved stolpen og kjemper ballen inn med hodet.  Etter dette kjempet KFK godt, vant dueller og skapte sjanser. Midt i første omgang var det noe knuffing ved den ene sidelinja. Moldespilleren fikk gult og KFKeren rødt kort. Etter det tok Molde mer over. De utlignet mot slutten av førsteomgang og i andreomgang skåret de 3 til. Det var hardt å spille 1 og en halv omgang med 10 mann.
kkl a

KFK tapte siste kamp på naturlig gress på¨egen bane. Nå blir det kunstgress. (Foto: Kjell Andersen)
kkk 2
En Molde-spiller fikk gult kort, men KFK eren fikk rødt. Seier i kortkonkurransen() red.anm)  hører med i siste kamp på naturgress. ( Foto: Kjell Andersen)