Lørdag 4. juni overrakte kaptein Per Talleraas en gave fra Fjord 1 til Broder Bøe og Øyvind Eresvik for lang og tro tjeneste. Dette er kjente ansikter for alle som har reist med ferjene på Nordmøre. Broder Bøe begynte i MRF i 1969 ombord i bilferja "Nordmøre" som trafikkerte Halsa-Kanestraum. Øyvind Eresvik fikk fast ansettelse ombord i "Driva" på Kvitnes-Høgset i 1974. I over 20 år har de vært fast på turistferja "Bolsøy" i sommertrafikk på Geirangerfjorden. Med så lang fartstid har de vært ombord i mange ferjer på mange ferjestrekninger. Av alle ferjene har de et spesielt forhold til "Bolsøy". Det var derfor ekstra trivelig at de fikk sin velfortjenste gave overrakt ombord i denne flotte ferja.  (Tekst/foto: Terje Holm)

bob 1

Broder Bøe og Øyvind Eresvik trives ekstra godt ombord i turistferja "Bolsøy" på Geirangerfjorden. Her har de vært hver sommer i over 20 år.

bob 2

Kaptein Per Talleraas overrekker gave fra Fjord1 for lang og tro tjeneste til Øyvind Eresvik( midten) og Broder Bøe.
bob 3

Kaptein Per Talleraas og overstyrmann Kjartan Sjåstad trives ombord i "Bolsøy".

bob 4

 
"Bolsøy" ved kai i Hellesylt. Dette er en av de fineste ferjene til Fjord1 (MRF). Den passer ekstra godt som turistferje på Geirangerfjorden. Så flotte ferjer bygges ikke mere.