wat_1_og_l

Kristiansund Taubåtservice sin nye farkost, "Waterchief" ble døpt kl 15 på Strand på Goma fredag. Representanter fra mange firma og foretak var til stede på kaia , og alle synes det var kjekt at det er kommet en ny båt  til den kristiansundske flåte.
wat_1_og_l
KT serverte kake og kaffe på kaia i finværet; senere også middag i teltet til venstre. Ved kai nye "Waterchief" som har kostet om lag 65 millioner kroner.
wat_1
Ordfører Per Kristians Øien var stolt over at en ny båt var kommet til byen, og sa at all næring i Kristinsund gjennom tidene har hatt med sjøen å gjøre.
wat_3
GudmorMariann Kvande Hansen og stolt pappa Bjørn Hansen som i 30 år har drevet Kristiansund Taubåtservice.
wat_4
Uniformert Odd Arne Tranø fra Kristiansund Havn overrekker plakett fra havnemyndigheter til kaptein på "Waterchief" Bjørn Wiik. I midten reder Bjørn Hansen.
wat_5
Styrmann Ansgar Kjørslevik fra Averøya sier nybåten har to meget kraftige brannkanoner som kan kjøre stråle eller vannskjerm. Hele 23 tonn vann i minuttet, samt at båten har overrislingsanlegg kan vel brannsjefen merke seg med en gang.
wat_7
"Waterchief" ruver skikkelig i forhold til "Waterbjørn" og "Waterman". Det er et havgående fartøy som fikk prøve seg utenfor kysten av Portugal hvor mannskapet forteller de var mere under vann enn over.
wt_12 
Fra prøveturen med gjester på dekk i flott vær rundt Kirkelandet.