svein_3Badeland

3 sykepleiere fra Kristiansund , Svein Johansen ( dagl.leder), Jørgen Hoås, Vibeche Skogsholm ) og lege Eigil Sandvik har startet laserklinikk i lokaler hos   Sunn Helse i kjelleren på badeland   på Atlanten(svømmehallen). Det er en medisinsk laserklinikk.

Klinikken heter   -Klinikk Luxane-

Sammenlignet med en laser som er kirurgisk eller kosmetisk, så gir ikke denne laser fra seg varme.
svein_1
Nytt tilbud innen laserbehandling. F.v Sykepleierne Jørgen Hoås, Vibeche Skogsholm og spesialsykepleier Svein Johansen påklinikk Luxane i Badeland.

Det betyr at den ikke brenner eller skjærer når den kommer i kontakt med hud. Laserstrålene trenger ned i huden opp til 4 cm. Dermed setter den igang en prosess som er bra mot smerter og betennelser. Det er mange som kaller denne effekten for biostimulering.

Mange som sliter med smertefulle , ømme og stive muskler og ledd blir mye bedre etter noen runder med slik laserbehandling.

Den er meget effektiv på rygg , nakke, skuldre ,hofter , ankel samt tilstander som musarm om idrettsskader. På enkelte tilstander så opererer man med lindring opp til 90 % . Dette er helt unikt resultat. Det har også vist seg at langtidseffekten også er meget god ; pasientene er smertefri i meget lang tid.
svein_3
Klinikken holder til i lokalene til Sunn Helse og har et godt samarbeid med dettet foretaket. F.v. Vibeche Skogsholm, Jørgen Hoås og Svein Johansen som alle arbeider på sykehuset i Kristiansund.

Laseren retter seg ikke mot sykdom, men at kroppen settes i stand til å forebygge og reparere feil og ubalanser . Behandlingen tilfører cellene mer energi, både lokalt og generelt.

Klinikken har også skaffet seg en hudlaser som er god på lidelser som psoriasis, kviser, herpessår, eksemer ,leggsår og diabetessår.

De som har startet er alle ansatt på sykehuset, og arbeider ved klinikken på sin fritid og har tatt opplæring og tilleggsutdannelse i laser. Foretaket har et samarbeid med Imcella Klinikken i Oslo . Klienter som ønsker det eller trenger det blir undersøkt av Luxane sin klinikklege.

Det har nå vært åpent i litt over en uke, og vi har allerede fått en del pasienter der alle så langt har vært meget fornøyd. Mange har hatt stor effekt etter bare en eller to behandlinger.
svein_4
Endel av det avanserte utstyret som er anskaffet. Klinikken har også et samarbeid med Imcella klinikken i Oslo.

Mange klienter som komme hit kan hende også trenger et fysioterapioppfølging, så da er det fint at vi holder til hos Sunn Helse som vi har et tett samarbeid med sier Svein Johansen daglig leder til Brunsvikanytt. De som ønsker å komme i kontakt med det nye tilbudet kan ringe : Sunn Helse 71 67 16 50 eller Svein Johansen på tlf. 404 63 894. Annen kontakt er på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. der melding merkes Klinikk Luxane.