mer_liteSupermodell

Mercedesfabrikken kom til Kristiansund sent i kveld med trailere fulle av biler. De skal etter det vi kjenner til være her en stund og filme modellene på den populære Atlanterhavsveien. Basen så ut til å være på Kvernberget flyplass.
mer_1
Svære vogntog med Mercedes modeller lastes av i kveld. Den tyske bilgiganten skal altså bruke området vårt til reklamefilming etter hvert. Det kommer vel pressefolk i bøtter og spann fra hele Europa da vil vi tro. De er dermed sikret å få bilder av sine produkter i regn. 
mer_2
Det er litt hemmelighetskremmeri rundt dette. Her en innpakket modell, forøvrig den eneste som var innpakket.mer_3
Så sannelig kommer en AMG SLS ut her. Det er en versting med 571 hk og 0-100 på 3,8 sek. Mulig er det elektromodellen som skal presenteres .
mer_4
De var snare til å kjøre denne i dekning .Bensinutgaven av Mercedes/AMG SLS  koster 2,8 millioner. 10 biler er forhåndsbestilt av norske kunder. Denne er trolig elektro modellen. Den har en motor for hvert hjul på 100 kw, drevet av Lithium batterier. Råskinn 0-64 miles på 4 sek !! Vi antar at bilen e blir å se ute på Atlanterhavsveien og områdene der. Fint av de bruker Nordmøre da. Velkommen.