bie_lite_og_1_a

En fin dag på by`n oss i dag. Strålende nordavind ( !)  men tørt og god seilvind. Rokonkurranse utover kvelden med mange tilskuere og yrende liv. Her noen bilder på tampen av denne uken.
bie_lite_og_1_a
Mye folk og stor rokonkurranse med geitbåter fra flere kommuner på Nordmøre . her fra Piren hvor det var fin oversikt utover havna.
bie_1
"Bergen Kreds" fra NSSR var her tidligere i dag sammen med Resq sikkerhetssenter som også profilerte seg med stand på Piren.
bie_2
Levende Vågen og Nordmøre Museum hadde dratt kopien av et gammelt gangspill der folk fikk prøve å treffe gjennom en ring med en kule med tau. Karen her hadde rette dreisen ser det ut til.
bie_3
Dans på sundbåtpongtongen i kveld av Dancing Divas og Flamenco-musikk i første nummer.
bie_4
Flotte gamle båter var å se på havna .
bie_5
Kristiansundslaget ror for livet mot Innlandet og tilbake, men Aur-gjellingen slo dem i første heat. Tid :6 minutter og 20 sekunder .
bie_6
Yrende liv: Sundbåten Syver forestilling på Innlandet med sundbåten og RS "Christianssund" utenfor podiet.
bie_7
Beredskapsbåten var også i dag tilstede hvis noe skulle skje.
bie_8
"Kystfisk" kom sigende inn  og la seg på Vågekaien.
bie_9
Bjørn Hansen fra TK var ute med et voldsverk av en linse: 300 mm med konverter som skulle bli 600 mm. Fikk vel noen flotte bilder vil vi tro.
bie_10
Analogt ut: Da er vel de gamle filmbaserte fotoapparater omtrent ved stupet. Nå har også folk i satt alder begynt med " sa ni-motens greioin", digitakamera.