Litt av hvert forgår i byen under Klippisk og Bacalaouken. Vi nøyer oss med noen inntrykk av Vardeløpet som gikk fra Rådhusplassen rundt Vardefjellet og ned til kaia igjen.
Her er det i gang opp Kaibakken. Et 50 talls deltagere stilt opp i forskjellige klasser. Kanonene sprang først i stort tempo.
var_3
Andre tok det som en fin trimtur.
var_4B
Til og med en mamma med tre barn var med.
 i herre og dameklassens vinnere. Jostein Solvang med tiden 15:14:02 . Ingunn Settemsdal tok 1. plassen for damer.
var_4
Maratonløper og TKs bidrag Anders Tøsse (midten) ble nummer tre i dag. Sikkert altfor kort løp for han.
var_2
Jostein Solvang vant herreklassen med tiden 15:14:02. Ingunn Settemsdal vant dameklassen ikke langt etter.
var_1
Pilip Flemmen 4 og et halvt år var yngste deltager. Her nettopp kommet i mål og fått medalje sammen med pappa Stig (t.h)
var_7
KFK var selvsagt representeret. Her f.v. Tobias Frantzen og Gunnar Rolfsen. Hardt løp mente de to, men speaker Per Arne Westavik ymtet frampå om en drøm om et løp fra byen gjennom Atlanterhavstunnelen-Atlanterhavsveien- Storlandet-Freifjordtunnelen til byen. Det blir over 9 mil det.... altså dobbelt marathon. Ikke snaut  !